All On Four Chirurg

Voor uw All On Four behandeling is: kennis, ervaring en expertise nodig. Drie kenmerken die onze All On Four chirurg: Dr. Nashat Gara heeft.

Dr. Nashat Gara staat bekend om zijn ongekende expertise en prettige behandeling van zijn klanten. Want zo weet ook hij, aanpassingen aan het gebit zijn altijd spannend en soms ook pijnlijk.

Dr. Nashat Gara vindt dat uw gebit er niet alleen goed uit moet zien maar ook goed moet functioneren of beter gezegd: perfect moet functioneren.

Over Dr. Nashat Gara

Deze in Israël geboren tandarts / implantoloog volgde zijn opleiding aan de universiteit van Frankfurt en specialiseerde zich in orale chirurgie. Hij is pionier in implantologie en heeft al duizenden patiënten behandeld. Door zijn jarenlange ervaring en handigheid met verschillende toepassingen kan hij de behandeltijd flink verkorten en is de slagingskans van zijn ingrepen 95%. Veel patiënten die, vanwege de complexiteit van de behandeling, bij andere praktijken niet behandeld konden worden, heeft Nashat wél kunnen helpen. Hij wil dat zijn patiënten na afloop van de behandeling blij naar huis gaan, met een perfecte glimlach.

Maar het gebit moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook goed functioneren: de patiënt moet er weer volop mee kunnen kauwen en bijten. Nashat is zeer kundig in het inbrengen van allerlei soorten implantaten, ook de complexe, zoals All On Four, all-on-6, en klikprotheses. Hij is ervaren in het doen van cosmetische ingrepen en kan bijvoorbeeld met een speciale behandeling het teveel aan tandvlees boven de voortanden corrigeren. Nashat luistert goed en heeft echt hart voor zijn patiënten. Hij wil het beste resultaat bereiken en doet daar alles voor.

Nashat Gara; ‘ Patiënten kunnen met elk tandheelkundig probleem bij ons terecht, ook met de zeer complexe en schijnbaar onoplosbare... ‘